Binnenschilderwerk

Naast bescherming speelt bij binnenschilderwerk de verfraaiing een belangrijke rol. Kleur en esthetisch aanzien kunnen de woonsfeer aanzienlijk verhogen en bijdragen tot een beter en prettiger woon- en leefklimaat. Hygiëne speelt binnenshuis ook een belangrijke rol. Glad en strak schilderwerk is goed schoon te maken.

Voor het afwerken van wanden bestaat er een breed scala aan mogelijkheden, waarbij zowel het decoratieve aspect als de functionaliteit tot hun recht komen.
Behalve afwerken met een muurverf, bieden wij u ook andere opties zoals het afwerken met glasweefselbehang of behangen met bijvoorbeeld een papier of vinyl behang.

Airless spuittechniek voor wanden en plafonds.
Het spuiten van latex of muurverf geeft een heel mooi en glad resultaat. De latex of muurverf wordt zo egaal en gelijkmatig mogelijk aangebracht, waardoor er na droging nagenoeg geen structuur zichtbaar is. Terwijl als men wanden en plafonds rolt met een roller deze altijd een structuur na laat.
Airless spuitwerk is ook kostenbesparend.

Bij binnenschilderwerk wordt vaak niet gedacht aan bescherming maar zeker voor gevelkozijnen geldt dat goed schilderwerk zijn weerslag heeft op de houdbaarheid van uw buitenschilderwerk.
Dit staat immers in verbinding met elkaar.

Vaste garantietermijnen schilderwerk: minimaal twee jaar op het buitenwerk en vier jaar op het binnenwerk, afhankelijk van het verfsysteem en het aantal aangebrachte lagen.