Winterschilder

BEPAAL ZELF UW KORTING OP SCHILDERWERK !!!

Maak gebruik van de aantrekkelijke kortingen van de winterschilder voor het komende winterseizoen. Als de R weer in de maand zit, besteedt u extra zorg aan uzelf en .... aan uw huis. U wilt uw huis op orde hebben en het onderhoud hoort daar bij. Daarom kunt u een beroep doen op de winterschilder.
Deze specialist is al jaren in Nederland een begrip gedurende de wintermaanden.

Van november tot en met maart staat de winterschilder paraat om al uw binnen- en/of buitenschilderwerk onder handen te nemen. Kies voor nieuwe, verrassende kleurstellingen of behoud juist de sfeer en uitstraling in uw huis. Voor buitenschilderwerk in deze periode maken wij gebruik van speciale producten die ook bij lage temperaturen een goede kwaliteit en een duurzaam resultaat geven.
De winterschilder is er voor particulieren, bedrijven, instellingen en Verenigingen van Eigenaren.

Op alle offertes vanaf 19 oktober 2015 t/m 26 februari 2016 verstrekken wij een aantrekkelijke korting* op binnen- en/of buitenschilderwerk uitgevoerd in de winterperiode.

Het kortingspercentage verschilt per periode van uitvoering:

• November 2015:  10 %
• December 2015:  15 %
• Januari       2016:  20 %
• Februari     2016:  15 %
• Maart          2016:  10 %

* Vraag naar de voorwaarden.

Vaste garantietermijnen schilderwerk: minimaal twee jaar op het buitenwerk en vier jaar op het binnenwerk, afhankelijk van het verfsysteem en het aantal aangebrachte lagen.