AF-Erkenningsregeling

Korsten Schilderwerken is een AF-Erkend bedrijf.

Een AF-Erkend bedrijf werkt volgens de kwaliteitsnormen van de Stichting AF-Erkenningsregeling. De AF-Erkenningsregeling is in 1995 ingevoerd op initiatief van OnderhoudNL, de ondernemersorganisatie voor de schilders-, afwerkings-, metaalconserverings- en glaszetbranche.

Aan deze kwaliteitsnorm kunnen alleen schilders-, glas- en afwerkingsbedrijven deelnemen die in het bezit zijn van alle vak- en bedrijfstechnische diploma's. De regeling biedt u als consument optimale zekerheid. Het garandeert vakkundigheid, betrouwbaarheid en service.
Gegarandeerd de beste onderhoudsspecialisten voor uw huis!

Glasheldere offerte
Met een AF-Erkend bedrijf weet u precies waar u aan toe bent. Zo krijgt u een complete offerte waarin alle belangrijke aspecten helder zijn beschreven: de aard en omvang van de werkzaamheden, de materialen, de benodigde tijd, de planning, etc. Net zo helder zijn de afspraken over de kosten, waarbij de begroting is afgestemd op de algemene en specifieke kenmerken van uw opdracht.

Vaste garantietermijnen schilderwerk
Uiteraard zijn AF-Erkende bedrijven ook helder over de garantie op uitgevoerd werk: die is minimaal twee jaar op het buitenwerk en vier jaar op het binnenwerk, afhankelijk van het verfsysteem en het aantal aangebrachte lagen.

Garantie glaszetten
Het AF-Erkende glaszetbedrijf garandeert dat het isolerende dubbelglas wordt geplaatst volgens de van toepassing zijnde normen en praktijkrichtlijnen. Onverminderd de door de fabrikant gegeven garantie op het isolerende dubbelglas, garandeert de AF-Erkende glaszetter dat gedurende een periode van vijf jaar na plaatsing van het glas geen vermindering van doorzicht door stofaanslag of condensatie tussen de bladen van geplaatst isolerend dubbelglas zal ontstaan. De consument kan deze periode verlengen met vijf jaar door het geplaatste isolerend dubbelglas in het vijfde jaar na de plaatsing te laten inspecteren door de AF-Erkende glaszetter, waarna het eventueel aanbevolen onderhoud door het bedrijf moet worden uitgevoerd.

Buiten de garantie vallen:
- mechanische breuk;
- thermische breuk;
- condensvorming aan de kamer- of buitenzijde van de ruit;
- interferentie (verkleuring).

Voordelen voor u als klant:

  • Wij beschikken over alle vereiste vak- en bedrijfstechnische diploma's.
  • U krijgt van ons altijd een glasheldere offerte, zonder valkuilen.
  • U heeft extra zekerheid, want we werken volgens de leveringsvoorwaarden die de Stichting AF met de Consumentenbond en Vereniging Eigen Huis is overeengekomen.
  • We hanteren uniforme garantieregelingen.
  • We worden periodiek geïnspecteerd door een onafhankelijk deskundigenbureau.
  • Ons bedrijf is aangesloten bij de Stichting Geschillencommissie voor Consumentenzaken te Den Haag.
  • We kunnen uw kosten voordelig houden met een meerjarenonderhoudsplan.
  • We vragen naar uw tevredenheid om constant onze dienstverlening te verbeteren.
  • Wij zijn erg geïnteresseerd in uw mening over de uitvoering en kwaliteit.

 Banner

Na oplevering van uw opdracht kunt u deelnemen aan het klanttevredenheidsonderzoek en maakt u bovendien kans op € 100,- of zelfs € 1.000,- retour op de factuur. Voor het invullen van dit onderzoek heeft u een paar minuten tijd en het factuurnummer nodig.

>>Meer informatie

af  


AF Erkend

Kwaliteitsmerk voor bedrijven in de schilders- en onderhouds, metaal-conserverings en glasbranche sector.

logo2

OnderhoudNL

OnderhoudNL is een merknaam van FOSAG,
de ondernemersorganisatie van (restauratie-)schilders- en (totaal-) onderhoudsbedrijven,
industriƫle onderhoudsbedrijven, en de glaszetbedrijven.

 

 

Logo Repair Care International2

 

 

Repair Care International

Duurzaam houtrot herstel