Buitenschilderwerk

Uw woning of bedrijfspand is het uiteraard waard om er representatief uit te zien en goed te worden onderhouden. Dit draagt niet alleen bij aan het wooncomfort nu, het betekent bovendien waardebehoud in de toekomst.

Een eerste indruk is onuitwisbaar maar goed schilderwerk gaat veel verder dan een fraai uiterlijk. Een goed en gedegen behandelplan, professionele producten, kleuradvisering en liefde voor het vak zorgen samen voor een goed resultaat.

Door er voor te zorgen dat het onderhoud beheersbaar wordt zullen op lange termijn de kosten aanzienlijk schelen. Door planmatig uw woning te onderhouden kunnen de perioden tussen de onderhoudsbeurten worden verlengt.

Dit resulteert in een hogere kwaliteit van het schilderwerk.
Schilderwerk waarvan u nog lang plezier kunt hebben.

Vaste garantietermijnen schilderwerk

Minimaal twee jaar op het buitenwerk en vier jaar op het binnenwerk, afhankelijk van het verfsysteem en het aantal aangebrachte lagen.

Algemeen aandachtspunt: het is voor het buitenschilderwerk van essentieel belang dat het binnenschilderwerk en de glasafdichting aan de binnenzijde in goede staat verkeren.

Een niet goed onderhouden verfsysteem en open naden tussen glas en hout maken dat vocht van binnenuit in het hout dringt en een uitweg naar buiten zoekt. Hierdoor kan zich overmatig vocht achter de verflaag vormen, waardoor gebreken in het buitenschilderwerk kunnen ontstaan.

Bij het aanbrengen van het basissysteem en tijdens de periodieke herschilderbeurten moet daarom ook aandacht worden besteed aan de binnenkanten van buitenramen en –deuren.

Eventuele gebreken in het verfsysteem moeten worden hersteld en open naden tussen glas en hout moeten worden gedicht.

Buitenschilderwerk

Goed en tijdig onderhoud is de basis voor de duurzaamheid van uw pand. Door de inzet van professionele schilders heeft u daar bijna geen omkijken naar en krijgt u bovendien een goed advies.

Beglazing

Glaszetten behoort van oudsher tot het terrein van de schilder en vandaag de dag is isoleren noodzaak geworden. Dubbele beglazing, geluidwerend glas en veiligheidsglas verzorgen wij voor u vanaf het pasklaar maken van de kozijnen tot en met het bijwerken van het eventueel beschadigde schilderwerk.

Betonherstel

Als de alkaliteit in beton terug loopt is het betonijzer niet meer beschermd. Het betonijzer zal door roest gaan uitzetten en betonschade veroorzaken. Belangrijk is dat deze schades vakkundig worden hersteld zodat het beton zijn sterkte zal behouden.

Houtrotherstel

Duurzaam onderhoud van houten gevelelementen met de Sikkens Houtreparatie-aanpak. Economisch en duurzaam beheer van gebouwen staat of valt met zorgvuldig onderhoud, onder het motto: voorkomen is beter dan genezen.

Wandafwerking

Maximale keuze:

Glasweefselbehang
Glasvliesbehang
Papierbehang
Vinylbehang
Latex spuiten