Wandafwerking

Wanden bepalen voor een groot deel de sfeer en uitstraling van een ruimte.

Tegenwoordig bestaat er een breed scala aan mogelijkheden, waarbij zowel het decoratieve aspect als de functionaliteit tot hun recht komen.

Airless spuittechniek

Voor wanden en plafonds. Het spuiten van latex of muurverf geeft een heel mooi en glad resultaat. De latex of muurverf wordt zo egaal en gelijkmatig mogelijk aangebracht, waardoor er na droging nagenoeg geen structuur zichtbaar is. Terwijl als men wanden en plafonds rolt met een roller deze altijd een structuur nalaat.

Het spuiten van wanden en plafonds heeft nog meer voordelen:

Wanden en/of plafonds welke moeilijk te rollen zijn (bijvoorbeeld grote vlakken, of welke heel grof zijn qua structuur bv. spack of spachtelputz), kunnen door deze methode dus ideaal behandeld worden.

Het latex spuiten is daarmee een populair alternatief voor het zogenaamde rollen.

Airless spuitwerk is ook kostenbesparend. 

Buitenschilderwerk

Goed en tijdig onderhoud is de basis voor de duurzaamheid van uw pand. Door de inzet van professionele schilders heeft u daar bijna geen omkijken naar en krijgt u bovendien een goed advies.

Beglazing

Glaszetten behoort van oudsher tot het terrein van de schilder en vandaag de dag is isoleren noodzaak geworden. Dubbele beglazing, geluidwerend glas en veiligheidsglas verzorgen wij voor u vanaf het pasklaar maken van de kozijnen tot en met het bijwerken van het eventueel beschadigde schilderwerk.

Betonherstel

Als de alkaliteit in beton terug loopt is het betonijzer niet meer beschermd. Het betonijzer zal door roest gaan uitzetten en betonschade veroorzaken. Belangrijk is dat deze schades vakkundig worden hersteld zodat het beton zijn sterkte zal behouden.

Houtrotherstel

Duurzaam onderhoud van houten gevelelementen met de Sikkens Houtreparatie-aanpak. Economisch en duurzaam beheer van gebouwen staat of valt met zorgvuldig onderhoud, onder het motto: voorkomen is beter dan genezen.

Wandafwerking

Maximale keuze:

Glasweefselbehang
Glasvliesbehang
Papierbehang
Vinylbehang
Latex spuiten