Referenties

De Firma Korsten reageert zeer snel op vragen en komt de afspraken na. Eventuele zaken die herstel vragen worden netjes besproken met duidelijke toelichting. Alle (technische,- of normale) vragen over het werk worden geduldig beantwoord. De schilder werkt snel en netjes en zelfs kleine herstelwerkzaamheden (zoals hout dat belletjes veroorzaakt in het schilderwerk) worden meteen hersteld zonder gedoe. Daarvoor komt hij gewoon de eerst volgende dag langs. Gezien het feit dat we zeer veel schilderwerk hadden was het voorstel om de bovenste verdiepingen eerst te doen (vorig najaar) en beneden dit jaar. Ook hier was flexibiliteit geen enkel probleem. Er werd zelfs een half blik verf achtergelaten voor evt bijwerken van beschadigingen in een later stadium. Niets dan lof of Korsten schilderwerken.

Ik kan Korsten Schilderwerken aan iedereen van harte aanbevelen. Ik ben zeer tevreden over het uitgevoerde werk en de professionaliteit waarop dit is uitgevoerd. Kortom een 10 voor Korsten Schilderwerken uit Ravenstein. Ga zo door!

Korsten Schilderwerken heeft prima werk geleverd. Hij is vakkundig en kwaliteit staat voorop. Een betrouwbaar bedrijf dat afspraken nakomt. In overleg is dit ook altijd duidelijk. Hij komt de planning na, voor ons een topbedrijf!

Voortreffelijk werk geleverd, en zijn derhalve zeer tevreden over het resultaat.

Afspraak maken

Wij komen graag bij u langs voor een vrijblijvend advies!

Offerte aanvragen

Neem gerust contact met ons op voor een gratis en vrijblijvend aanbod.